Scenario Live Club

Проектът Scenario

Scenario Live Club се свърза с нас чрез препоръка с желание за създаване на изключително атрактивно интро за тяхния нов клуб в Царево, стартиращ през 2023 г. на мястото на бившия клуб Theatro. Нашият тийм отговори на предизвикателството, представяйки динамичен тийзър и анимиращо лого, което завладя интереса на екипа.

Вдъхновени от първоначалния успех, предложихме създаване на бранд идентичност за гост изпълнителите и видео реклами за предстоящите събития. С нашата подкрепа Scenario Live Club стартира успешно в град Царево. Работата ни не само привлече внимание към новия клуб, но и осигури атмосфера на елегантност и ентусиазъм.

През целия сезон сътрудничество, нашият творчески подход и комуникацията ни с екипа допринесоха за създаването на цялостна и привлекателна рекламна идентичност. Scenario Live Club в Царево стана място, което не само предоставя невероятни събития, но и има разпознаваема бранд идентичност. Благодарим на екипа за доверието и възможността да бъдем част от този успешен старт.